Namestitev

Sebi in svojim najdražjim privoščite nepozaben oddih v štirih zvezdicah hotela Piran ter spremljajte posebno ponudbo, s katero vas bomo razveseljevali večkrat letno.

Kadar si želite mirnega počitka, družbe prijetnih ljudi in toplega gostoljubja je Piran najlepše mesto za to. Njegova bogata zgodovina in ozke uličice, ki vas bodo potegnile vase, vam bodo prišepnile zanimive zgodbe.

V hotelu Piran bomo z našim skrbnim osebjem poskrbeli za vaš nemoten počitek ter vam postregli z izjemnimi kulinaričnimi okusi in zabavo.

Za enostavno rezervacijo oddiha pri nas kliknite tukaj.

Za vsa dodatna vprašanja kliknite tukaj ali nas kontaktirajte.

Več informacij o namestitvi pri nas si oglejte na:

Parkirna mesta

Parkiranje v Piranu je dovoljeno izključno za prebivalce mesta, če imajo posebno dovolilnico. Za odložitev potnikov in prtljage je brezplačen vstop v mesto dovoljen za 15 minut.

Za goste hotela in ostale obiskovalce je namenjeno parkirišče v garažni hiši Fornače, ki stoji tik pred vstopom v Piran. Našim gostom zagotavljamo 50 % popust na parkirnino v garažni hiši, če znesek poravnate na recepciji hotela.Za goste hotela nudimo transfer od garažne hiše do hotela. Dosegljivi smo na telefonski številki 051 309 991.

 

Za najavljene skupine pa tudi organiziramo prevoz prtljage ob prihodu in odhodu. Brezplačno parkiranje turističnih avtobusov je možno v Luciji, pred Marino.


Prikaži večji zemljevid

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…