O nas

Z neposredno lego ob čudoviti obali vam pogled iz hotela Piran pričara čudovit pogled na biser Mediterana, kjer se boste lahko posvetili odkrivanju bogate in skrivnostne kulturne dediščine.

Hotel Piran je bil zgrajen leta 1913, od obnove leta 2013 pa se ponaša s sodobno opremo in pestro ponudbo kulinaričnih dobrot. Prijazno osebje vam je vedno na razpolago za razvajanje in ustvarjanje nepozabnih spominov v času bivanja pri nas. 

Za popestritev vašega oddiha lahko v neposredni bližini hotela obiščete številne prijetne restavracije in lokale, ob druženju z domačini pa boste začutili toplino in domačnost tega obmorskega mesteca. 

Z nenehnim dostopom do interneta vam pri nas omogočamo tudi nemoteno opravljanje poslovnih obveznosti in stika s poslovnimi partnerji ter izvedbe najrazličnejših poslovnih srečanj v sodobno opremljeni konferenčni dvorani.

Rezervirajte svoj oddih v hotelu Piran:

Poiščite nas:


Prikaži večji zemljevid

Hotel Piran je del skupine Eurotas, ki v svojo ponudbo vključuje tudi Hotel Evropo, Špageterijo in pizzerijo Koper in Bar Vrtnica. Obiščite nas tudi na drugih lokacijah.

Menu

Piškotki

Spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo. Več…